Διαφημιστικά πακέτα

Άφησε πάνω μας την σχεδιάση και δημιουργία της διαφημιστικής σου καμπάνιας

Services: Design, Art Direction, Website

Διαφημιστικά πακέτα

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδα σας καλό είναι να την διαφημίσετε στον κόσμο που απευθύνεστε. Πέραν από τα κλασικά μέσα όπως ραδιόφωνο, φυλλάδια, ιστοσελίδες σχετικού περιεχομένου, υπάρχουν και τα διαφημιστικά πακέτα όπως το Google Adwords, το Facebook και το Instagram.

Με το Google Adwords επιλέγετε τις λέξεις – κλειδιά που θέλετε και όταν κάποιος αναζητήσει αυτές τις λέξεις στην μηχανή αναζήτησης της Google, τότε θα εμφανιστεί η διαφήμισή σας.  Σε αυτά τα πακέτα δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος, διότι το ποσό το καθορίζεται εσείς ανάλογα με το μπάτζετ σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να ρυθμίσουμε το δικό σας διαφημιστικό πακέτο Google Adwords στοχεύοντας στην αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας!

Το Facebook και το Instagram, είναι μια εξίσου καλή λύση προώθησης της νέας σας ιστοσελίδας στα κοινωνικά δίκτυα. Η Lemonart αναλαμβάνει όλη την διαδικασία δημιουργίας της διαφημιστική σας καμπάνιας, απο την σχεδίαση της μακέτας, την σύνταξη των κειμένων και λέξεων – κλειδιών μέχρι την τελική παρουσίαση.

Βρείτε μας
Πατριάρχου Γρηγορίου 5,

Μυτιλήνη 81100
22510 54125

Στείλτε μας email

Γράψτε μας για την επιχείρηση σας και θα σας καλέσουμε σύντομα

info@lemonart.gr

Follow us

Ακολουθήστε μας στο facebook και μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Lemonart