Εργαλεία Marketing

Services: SEO, Adwords, Email Marketing, Social Networks

Βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας,
χρησιμοποιώντας μεθόδους που θα βελτιώσουν και θα αυξήσουν την επισκεψιμότητά της

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – SEO) είναι σημαντική τεχνική, η οποία βοηθάει ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στην λίστα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. (Google, Yahoo, Bing, Msn κ.α.)

Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές στον κώδικα, καθώς και σε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και παρακολουθούμε συνεχώς τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Email Marketing

Μια νέα μέθοδο για την εύρεση πελατολογίου καθώς και την διατήρηση του υπάρχοντος είναι το email marketing. Τα τελευταία χρόνια έχει κυριαρχήσει στο διαδίκτυο και χρησιμοποιείτε από τις επιχειρήσεις για να στέλνουν στοχευμένα ενημερωτικά email ( newsletter ). Αναλαμβάνουμε να στήσουμε στο website σας σύστημα  newsletter με τα κατάλληλα εργαλεία στατιστικής ανάλυσης για τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Social Media Networks

Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης (social media networks), όπως το Facebook, το Twitter, και άλλα, είναι πλέον από τα εργαλεία εκείνα που θα βοηθήσουν την επιχείρηση σας να προβληθεί σε όλο τον κόσμο χωρίς να δαπανήσετε χρήματα όπως θα κάνατε με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Τα συστήματα αυτά δίνουν στα χέρια σας ένα δυνατό εργαλείο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία σας,

Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την εταιρική σελίδα σας στο facebook, το Instagram ή το Twitter,  να ανεβάσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες  και να σας εκπαιδεύσουμε στον τρόπο διαχείρισής του.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε άμεσα

Βρείτε μας
Πατριάρχου Γρηγορίου 5,

Μυτιλήνη 81100
22510 54125

Στείλτε μας email

Γράψτε μας για την επιχείρηση σας και θα σας καλέσουμε σύντομα

info@lemonart.gr

Follow us

Ακολουθήστε μας στο facebook και μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Lemonart