Κατασκευή eshop

Ελα στην Lemonart να σχεδιάσουμε το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα και ξεκίνα να πουλάς σε όλο τον κόσμο, όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο!

Services: Eshop, Webdesign, Online shopping

Η νέα τεχνολογία σας δίνει την δυνατότητα να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση χωρίς περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας καθώς θα εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο όλο τον χρόνο! Η λύση είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα, γνωστό ως e-shop !

Ένα e-shop δεν απευθύνεται μόνο στην τοπική αγορά ή μόνο την εγχώρια, απευθύνεται στη παγκόσμια αγορά αρκεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στη σχεδίασή του.

Η Lemonart, αναλαμβάνει την σχεδίαση  του  ηλεκτρονικού καταστήματός σας, καθώς και την αρχική εισαγωγή των κατηγοριών και των προϊόντων του. Με την ολοκλήρωση του νέου σας e-shop θα σας παρέχουμε εκπαίδευση για την λειτουργία διαχείρισης του e-shop σας. Θα μάθετε να προσθέτετε, ενημερώνετε και να επεξεργάζεστε όλο το περιεχόμενο (Τιμές , περιγραφές, εικόνες, κτλ ).

Ρυθμίζουμε το e-shop σας να είναι ευέλικτο σε όλους τους τρόπους αποστολής και πληρωμών. Ο πελάτης σας θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί,  με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή να χρεωθεί με το paypal, το οποίο και αποτελεί τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο αγοράς παγκοσμίως.

Δείτε δείγματα δουλειάς

Βρείτε μας
Πατριάρχου Γρηγορίου 5,

Μυτιλήνη 81100
22510 54125

Στείλτε μας email

Γράψτε μας για την επιχείρηση σας και θα σας καλέσουμε σύντομα

info@lemonart.gr

Follow us

Ακολουθήστε μας στο facebook και μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Lemonart